Uitzonderlijk gesloten (Holidays) van 13 juli tot 11 augustus

Menukaart

Une offre menu pour groupe à partir de 10 personnes est possible

Koude voorgerechten

  • Toast Végan: caviar d'aubergines et tomates confites, ail, herbes fraîches

    € 16,00
  • Saint-Marcellin affiné IGP, rôti au miel et romarin, salade fraîche

    € 18,00
  • Gravlax-zalm Label Rouge op twee manieren

    € 24,00
  • Verse Hollandse maatjes, zelf schoongemaakt, met boontjes, uien en Champagne vinaigrette

    € 18,00
  • Burrata di Bufala, runderharttomaat, pesto

    € 20,00
  • Carpaccio van octopus, frisse, pittige vinaigrette

    € 22,00
  • Duo van tonijn- en zeebrasemtartaar met verse mango

    € 23,00
  • Tomaat met grijze garnalen

    1 stuk€ 18,00
    2 stuk€ 26,00
  • Echt carpaccio van Iers rundvlees handgesneden, met parmezaanvlokken en pesto

    € 24,00
  • Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen met citrusvruchten en combava-citroenolie

    € 25,00
  • Witte asperges uit Mechelen met truffelvinaigrette en truffelcrumble

    € 20,00

Warme voorgerechten

  • Croquetten met Serrano-ham

    € 17,50
  • Croquetten met gerookte zalm (gerookt door ons)

    € 19,00
  • St-Nectaire kaaskroketten (Label rouge) verse salade

    € 17,50
  • Duo van gerookte zalm & kaaskroketten, Au St-Nectaire (Label rouge)

    € 18,00
  • Gamba's gebakken met verse knoflook en verse kruiden

    € 23,00

Vegetarisch gerecht

  • Salade Végétarienne : assortiment de légumes de saison et chèvre chaud, accompa

    € 24,00
  • Linguines aux légumes de saison

    € 22,00

Onze visgerechten

  • Linguine gebakken

    Met knoflook, scampi's, courgettes, geflambeerd in champagne
    € 29,00
  • Gegrilde octopus «Sophie»

    Op Spaanse wijze, met kleine groenten
    € 29,00
  • Gebraden zeebaarsfilet met babygroenten, verse kruidenmousseline

    € 32,00
  • Halfgare tonijn

    Met Espelette-peper, gestoofde cherrytomaten, pesto en parmezaan
    € 29,00
  • Duo van Sint-Jakobsschelpen en gamba's

    Met kleine groenten, saus diable
    € 31,00
  • Tomaten met grijze garnalen

    (2 stuks) met frietjes
    € 30,00

Onze vleesgerechten

  • Américain "Jean"

    Handgesneden filet pur, met salade en frietjes
    € 32,00
  • Stoofvlees van rundvlees

    Stroganoff stijl, geflambeerd met vodka
    € 32,00
  • Ierse filet pur

    Met gebroken peperroomsaus, geflambeerd met cognac en frietjes
    € 38,00
  • Gebakken Ierse filet pur

    Frietjes en saus naar keuze: drie pepers, roquefort, béarnaise
    € 38,00
  • Hakken op het bot

    Côte à l'os «Charles» 650gr+ frites salade béarnaise
    € 45,00

De gerechten van mijn grootmoeder

  • Vol-au-vent van Patte Noire-kip met frietjes

    € 26,50

Bijgerechten en extra's

  • Sauce naar keuze

    Béarnaise, peper, roquefort
    € 4,00
  • Gebakken groenten

    € 12,00
  • Tomatensalade

    € 4,00
  • Gemengde salade

    € 8,00
  • Frietjes

    € 4,00
  • Huisgemaakte mayonaise

    € 2,50
  • Ketchup

    € 2,00

Desserts

  • Dame blanche met Chantilly, chocolade saus met Chokotoff

    € 10,00
  • Speculoosijs met Chantilly

    € 10,00
  • Crème brûlée met bruine suiker

    € 10,00
  • Île flottante

    Dessert bestaande uit een eiland van meringue in een vanillecrème met gezouten boterkaramel
    € 11,00
  • Trio van sorbets

    € 10,00
  • Colonel met citroen

    Vodka
    € 11,00
  • Trio van colonel

    Pomme Calvados - Williams-peer - citroen Vodka
    € 13,00
  • Vacherin met rode vruchten

    Fruits rouges, meringue, crème fraîche, coulis de framboises
    € 13,00
  • Café liégeois

    Café avec de la glace et de la chantilly
    € 10,00
  • Mousse au chocolat (Spécialité belge)

    Mousse au chocolat, spécialité belge
    € 10,00