Menukaart
Une offre menu pour groupe à partir de 10 personnes est possible
Koude voorgerechten
- Toast Végan: caviar d'aubergines et tomates confites, ail, herbes fraîches€ 16,00
- Saint-Marcellin affiné IGP, rôti au miel et romarin, salade fraîche€ 18,00
- Gravlax-zalm Label Rouge op twee manieren€ 24,00
- Burrata di Bufala, runderharttomaat, pesto€ 20,00
- Duo van tartaar van tonijn en zeebaars met verse mango€ 23,00
- Tomaat met grijze garnalen1 stuk€ 18,002 stuk€ 26,00
- Echt carpaccio van Iers rundvlees handgesneden, met parmezaanvlokken en pesto€ 24,00
- Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen met citrusvruchten en combava-citroenolie€ 25,00
- Huisgemaakte terrine van ganzenlever met varkensknokkel en champagne vinaigrette€ 26,00
Warme voorgerechten
- Croquetten met gerookte zalm (gerookt door ons)€ 19,00
- Kaaskroketten met verse salade van Morbier BOB€ 17,50
- Grijze garnaalkroketjes met een lichte rouillesaus€ 24,00
- Twister van garnalen, mangochutney met nobashisaus4 pieces€ 16,006 pieces € 20,00
- Kreeftenravioli met Thaise bouillon€ 21,00
- Gamba's gebakken met verse knoflook en verse kruiden€ 23,00
Vegetarisch gerecht
- Salade Végétarienne : assortiment de légumes de saison et chèvre chaud, accompa€ 24,00
- Linguines aux légumes de saison€ 22,00
- Ravioli gevuld met zuiderse groenten en een romige wilde paddestoelensaus€ 23,00
Onze visgerechten
- Linguine gebakkenMet knoflook, scampi's, courgettes, geflambeerd in champagne€ 29,00
- Gebraden zeebaarsfilet, romige risotto met wilde paddenstoelen€ 32,00
- Gegrilde octopus «Sophie»Op Spaanse wijze, met kleine groenten€ 29,50
- Gevulde tong (vis)Mousseline met bieslook & Dugléré-saus€ 39,50
- Halfgare tonijnMet Espelette-peper, gestoofde cherrytomaten, pesto en parmezaan€ 29,00
- Duo van Sint-Jakobsschelpen en gamba'sMet kleine groenten, saus diable€ 31,00
- Tomaten met grijze garnalen(2 stuks) met frietjes€ 30,00
Onze vleesgerechten
- Américain "Jean"Handgesneden filet pur, met salade en frietjes€ 32,00
- Stoofvlees van rundvleesStroganoff stijl, geflambeerd met vodka€ 32,00
- Getrokken lamsvlees(6 uur kooktijd) met feta en gebakken aardappelen€ 28,00
- Ierse filet purMet gebroken peperroomsaus, geflambeerd met cognac en frietjes€ 38,00
- Gebakken Ierse filet purFrietjes en saus naar keuze: drie pepers, roquefort, béarnaise€ 38,00
- Hakken op het bot650gr kotelet met been + frietjes Béarnaise salade€ 45,00
- Petitjean" kotelet met been (1,300kg) (béarnaise, friet, salade) (op bestelling)€ 90,00
De gerechten van mijn grootmoeder
- Ancenis scharrelkip vol-au-vent (rood label), kalfsgehaktbal, mousselinesaus, frietjes€ 28,50
- Balletjes in tomatensaus met frietjes€ 22,00
Bijgerechten en extra's
- Sauce naar keuzeBéarnaise, peper, roquefort€ 4,00
- Gebakken groenten€ 12,00
- Tomatensalade€ 4,00
- Gemengde salade€ 8,00
- Frietjes€ 4,00
- Huisgemaakte mayonaise€ 2,50
- Ketchup€ 2,00
Desserts
- Dame blanche met Chantilly, chocolade saus met Chokotoff€ 10,00
- Speculoosijs met Chantilly€ 10,00
- Crème brûlée met bruine suiker€ 10,00
- Île flottanteDessert bestaande uit een eiland van meringue in een vanillecrème met gezouten boterkaramel€ 11,00
- Trio van sorbets€ 10,00
- Colonel met citroenVodka€ 11,00
- Trio van colonelPomme Calvados - Williams-peer - citroen Vodka€ 13,00
- Vacherin met rode vruchtenFruits rouges, meringue, crème fraîche, coulis de framboises€ 13,00
- Café liégeoisCafé avec de la glace et de la chantilly€ 10,00
- Mousse au chocolat (Spécialité belge)Mousse au chocolat, spécialité belge€ 10,00
- Pannenkoeken met vulling van rood fruit, geflambeerd met Grand Marnier€ 15,00
Ontdek ook
Notre carte boissons
Forfait vin et eau pour groupe à partir de 10 personnesVegetarisch groepsmenu €55
Belgisch menu voor groepen €65
Groepsmenu vanaf 10 personengroepsmenu €65
Menu voor groepen vanaf 10 personenGroepsmenu €80
Menu voor groepen van 10 of meerForfait vin et eau
Forfait vin et eau à partir de 10 personnes